U bent hier: Home \ Subsidies

Subsidies

ONTWIKKELING VAN EEN HIGHTECH OESTERFARM OP LAND

Het project bestaat uit het ontwikkelen van een hightech oesterkweeksysteem voor grootschalige kweek van oesters. De verschillende processtappen - van oesterbroed tot volwaardige oester - zullen worden ontwikkeld en getest om zo tot een kweeksysteem te komen waarin, op een financieel haalbare en volledig geautomatiseerd wijze, oesters kunnen groeien, gevoerd en opgeslagen kunnen worden. Dit innovatieve project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het subsidieprogramma MIT Zuid-Nederland 2016.


ONTWIKKELD: NIEUWE MULTIFUNCTIONELE MZI OOGSTMACHINE EN SOKMACHINE

Murre Techniek heeft het initiatief genomen om in samenwerking met Slaak B.V. en de Koninklijke Prins & Dingemanse een nieuwe multifunctionele MZI oogstmachine te ontwikkelen.
Het doel van deze nieuwe machine is om de benutting van de mosselkweekpercelen te maximaliseren, waardoor de productiviteit verdrievoudigd is. Om een hoger rendement uit het MZI zaad te behalen is binnen het project ook een volautomatische sokmachine ontwikkeld.
Dit innovatieve project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid, evenals een bijdrage van het Rijk en de Provincie Zeeland.


ONTWIKKELD: NIEUWE Stoomkoker-schelpenscheider-zoutbad-hydrocooler.

Murre Techniek heeft dit initiatief samen met Seafarm genomen.
Het doel van deze nieuwe stoomkoker is om met een kortstondige verhitting, het maximale kookgewicht te bewaren. Door deze ontwikkeling kan het product van Seafarm efficiënter worden verwerkt en afgezet in de markt.
Dit innovatieve project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid, alsmede een bijdrage van het Rijk en de Provincie Zeeland.


IN ONTWIKKELING: NIEUWE MULTIFUNCTIONELE MZI OOGSTMACHINE

Murre Techniek heeft het initiatief genomen om in samenwerking met Koninklijke Prins & Dingemanse een nieuwe multifunctionele MZI oogstmachine te ontwikkelen.
Het doel van deze nieuwe machine is om de benutting van de mosselkweekpercelen te maximaliseren, waardoor de productiviteit verdrievoudigd wordt.
Dit innovatieve project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid, alsmede een bijdrage van het Rijk en de provincie Zeeland.