U bent hier: Home \ Murre Techniek \ Awards

Awards

MKB INNOVATIE TOP 100 2013 – MURRE TECHNIEK B.V. NO. 11

De MKB Innovatie Top 100 is de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB en is dit jaar voor de 8e keer gehouden. Op deze Top 100 lijst heeft Murre Techniek B.V. de 11e plaats weten te behalen doordat zij een milieuvriendelijk systeem heeft ontworpen voor het traditionele mosselvissen met behulp van haar EasyFarm Mosselzaadinvanginstallatie. Dit systeem is een combinatie van kweken en oogsten voor het invangen van mosselzaad. Mossellarven hechten zich aan drijvende kweeknetten waarna een speciale oogstmachine het mosselzaad of de mosselen van de netten borstelt of schraapt. In kweekpercelen groeien ze vervolgens uit tot de bekende volwassen consumptiemosselen.

Metaalunie Award: Murre Techniek BV districtswinnaar

Murre Techniek B.V. is één van de tien districtswinnaars van de Metaalunie Smart Solution Award 2013. Onder toeziend oog van juryvoorzitter Arnold Stokking (Managing Director Industriële Innovatie, TNO) is zij gekozen uit een record aantal inzendingen.

Lees meer


Murre Techniek twee keer winnaar Zeeuwse Innovatieprijs Emergo!

Murre Techniek B.V. heeft met het systeem EasyFarm zowel de juryprijs als de publieksprijs gewonnen. We willen iedereen die op ons gestemd heeft bedanken. Daarnaast bedanken we ook onze klanten voor wie we altijd mooie innovatieve producten mogen maken.

Lees meer over EasyFarm


Nominatie meest innovatief bedrijf van Zeeland!

Murre Techniek B.V. is in 2011 genomineerd als één van de meest innovatieve bedrijven van Zeeland. Elk jaar worden er door de Kamer van Koophandel drie bedrijven genomineerd voor deze prijs. De nominatie is een bevestiging van onze inzet. Met veel energie en creativiteit wordt op elk niveau meegedacht en meegewerkt aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.