Verwerking
De zeewierwasser is speciaal ontwikkeld voor de
verwerking van vers zeewier.
Het zeewier wordt gereinigd in het bubbelbad.
D.m.v. peristaltische luchtbuizen wordt het product
voortgestuwd/getransporteerd. Nadat het zeewier
gewassen is wordt het uitgevoerd d.m.v. een RVS
draadogenband
Het zeewater wat gebruikt wordt in de wasser wordt
constant circ...
Lees meer
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze proces adviseurs.
...Het blancheren van zeewier is erg belangrijk, vooral omdat het jodiumpercentage dan fors naar beneden kan worden bijgesteld. Dit is nodig om voedselveiligheid te kunnen garanderen. De dompelblancheur van Murre Technologies is dubbelwandig uitgevoerd om het energieverlies zoveel mogelijk te beperken. Het blancheren vindt plaats bij een temperatuur van 70°C.
De aanbevolen verwarmingsmethod...
Lees meer
© Murre | sitemap | disclaimer | design:www.arievandermeer.nl | ontwikkeling www.dorstcommunicatie.nl